Personlig assistent till 16-årig tjej

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Om dig

Du som söker måste enligt lag vara minst 18 år. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande men inte ett krav. Det är viktigt att du har lätt för att prata, sjunga och bjuda på dig själv. Vi förutsätter att du är inkännande, handlingskraftig och flexibel i ditt arbete. Arbetstiderna är förlagda till kvällar och helger. Vi söker nu en person som vill arbeta extra, exempelvis vid sidan av studier eller annan deltidstjänst. Tjänsten innefattar 4-7 kvällar i månaden samt var 3e helg (15 tim/helg i snitt) samt extra arbetspass på vardagskvällar (kl. 15.30-21.30). Du som söker behöver också vara öppen för sommarjobb. Tid för bredvidgång avsätts innan påbörjan av schemalagda tider.

Leksaker
Patient med autism

Dina arbetsuppgifter

En lekfull och mestadels aktiv 16-årig tjej med autistiska drag och svår utvecklingsstörning söker glad och positiv assistent. Flickan älskar bus, bad, sång och musik. I tjänsten ingår att följa och hjälpa tjejen i hennes vardagliga liv med allt ifrån hygien och matning till att umgås med henne mer aktivt. Stor del av tiden spenderas i familjelivet i det privata hemmet i Utby. Då arbetsplatsen samtidigt är ett privat hem är det viktigt att vara anpassningsbar och respekterande.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner
Bra timlön enligt ö.k. Ersättningar och förmåner utifrån kollektivavtal (Bransch G)

Hör av dig

Vi svarar vanligtvis inom 24 h